Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 19 van 34 gevonden artikelen
 
 
  Identification of Adulterated and Non-adulterated Norwegian Salmon Using FTIR and an Improved PLS-DA Method
 
 
Titel: Identification of Adulterated and Non-adulterated Norwegian Salmon Using FTIR and an Improved PLS-DA Method
Auteur: Wu, Ting
Zhong, Nan
Yang, Ling
Verschenen in: Food analytical methods
Paginering: Jaargang 11 (2017) nr. 5 pagina's 1501-1509
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 19 van 34 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland