Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 31 gevonden artikelen
 
 
  An Electrochemical Sensor for Analysis of Food Red 17 in the Presence of Tartrazine in Food Products Amplified with CdO/rGO Nanocomposite and 1,3-Dipropylimidazolium Bromide
 
 
Titel: An Electrochemical Sensor for Analysis of Food Red 17 in the Presence of Tartrazine in Food Products Amplified with CdO/rGO Nanocomposite and 1,3-Dipropylimidazolium Bromide
Auteur: Misaghpour, Fahimeh
Shabani-Nooshabadi, Mehdi
Verschenen in: Food analytical methods
Paginering: Jaargang 11 (2017) nr. 3 pagina's 646-653
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 31 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland