Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 29 gevonden artikelen
 
 
  Determination of HMF in Vinegar and Soy Sauce Using Two-Step Ultrasonic Assisted Liquid–Liquid Micro-Extraction Coupled with Capillary Electrophoresis-Ultraviolet Detection
 
 
Titel: Determination of HMF in Vinegar and Soy Sauce Using Two-Step Ultrasonic Assisted Liquid–Liquid Micro-Extraction Coupled with Capillary Electrophoresis-Ultraviolet Detection
Auteur: Wu, Jian-Hai
Feng, Ting-Ting
Liang, Xu
Yu, Cui-Ping
Dong, Liang
Du, Ming
Tan, Ming-Qian
Xu, Xian-Bing
Verschenen in: Food analytical methods
Paginering: Jaargang 11 (2017) nr. 2 pagina's 479-485
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 29 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland