Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 25 van 29 gevonden artikelen
 
 
  Simultaneous Kinetic and Thermodynamic-Based Assay to Determine the Hydrogen Peroxide (H2O2) Scavenging Activity of Berry Extracts by Using Reaction Calorimetry
 
 
Titel: Simultaneous Kinetic and Thermodynamic-Based Assay to Determine the Hydrogen Peroxide (H2O2) Scavenging Activity of Berry Extracts by Using Reaction Calorimetry
Auteur: Kamrul Hasan, S. M.
Asaduzzaman, Mohammad
Merkyte, Vakare
Morozova, Ksenia
Scampicchio, Matteo
Verschenen in: Food analytical methods
Paginering: Jaargang 11 (2017) nr. 2 pagina's 432-439
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 25 van 29 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland