Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 30 van 30 gevonden artikelen
 
 
  Use of an Online Extraction Technique Coupled to Liquid Chromatography for Determination of Caffeine in Coffee, Tea, and Cocoa
 
 
Titel: Use of an Online Extraction Technique Coupled to Liquid Chromatography for Determination of Caffeine in Coffee, Tea, and Cocoa
Auteur: Russo, Marina
Dugo, Paola
Fanali, Chiara
Dugo, Laura
Zoccali, Mariosimone
Mondello, Luigi
De Gara, Laura
Verschenen in: Food analytical methods
Paginering: Jaargang 11 (2018) nr. 10 pagina's 2637-2644
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 30 van 30 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland