Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 30 gevonden artikelen
 
 
  Establishment of a Freshness-Evaluating Standard for Chilled Yellow Chicken Meat
 
 
Titel: Establishment of a Freshness-Evaluating Standard for Chilled Yellow Chicken Meat
Auteur: Lu, Wei
Wu, Yun
Guo, Qixin
Ren, Lichen
Zhu, Pengfei
Xu, Lu
Chang, Guobin
Chen, Guohong
Verschenen in: Food analytical methods
Paginering: Jaargang 10 (2017) nr. 8 pagina's 2629-2635
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 30 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland