Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 42 van 50 gevonden artikelen
 
 
  Quantification of δ-, γ- and α-Tocopherol in Tomatoes Using an Improved Liquid-Dispersive Solid-Phase Extraction Combined with Ultrahigh Pressure Liquid Chromatography
 
 
Titel: Quantification of δ-, γ- and α-Tocopherol in Tomatoes Using an Improved Liquid-Dispersive Solid-Phase Extraction Combined with Ultrahigh Pressure Liquid Chromatography
Auteur: Figueira, José A.
Pereira, Jorge A. M.
Câmara, José S.
Verschenen in: Food analytical methods
Paginering: Jaargang 10 (2017) nr. 7 pagina's 2507-2517
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 42 van 50 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland