Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 37 van 50 gevonden artikelen
 
 
  Oil Quality Control of Culinary Oils Subjected to Deep-Fat Frying Based on NMR and EPR Spectroscopy
 
 
Titel: Oil Quality Control of Culinary Oils Subjected to Deep-Fat Frying Based on NMR and EPR Spectroscopy
Auteur: Castejón, David
Herrera, Antonio
Heras, Ángeles
Cambero, Isabel
Mateos-Aparicio, Inmaculada
Verschenen in: Food analytical methods
Paginering: Jaargang 10 (2017) nr. 7 pagina's 2467-2480
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 37 van 50 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland