Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 26 van 50 gevonden artikelen
 
 
  Evaluation and Optimization of a Superior Extraction Method for the Characterization of the Volatile Profile of Black Tea by HS-SPME/GC-MS
 
 
Titel: Evaluation and Optimization of a Superior Extraction Method for the Characterization of the Volatile Profile of Black Tea by HS-SPME/GC-MS
Auteur: Ma, Lijuan
Qiao, Yang
Du, Liping
Li, Yunfei
Huang, Shiyong
Liu, Fei
Xiao, Dongguang
Verschenen in: Food analytical methods
Paginering: Jaargang 10 (2017) nr. 7 pagina's 2481-2489
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 26 van 50 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland