Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 50 gevonden artikelen
 
 
  Detection Method Optimization, Dynamic Changes during Alcoholic Fermentation and Content Analysis of “Brett Character” Compounds 4-Ethylphenol (4-EP) and 4-Ethylguaiacol (4-EG) in Chinese Red Wines
 
 
Titel: Detection Method Optimization, Dynamic Changes during Alcoholic Fermentation and Content Analysis of “Brett Character” Compounds 4-Ethylphenol (4-EP) and 4-Ethylguaiacol (4-EG) in Chinese Red Wines
Auteur: Sun, Xiangyu
Luo, Xuan
Ma, Tingting
You, Yilin
Huang, Weidong
Zhan, Jicheng
Verschenen in: Food analytical methods
Paginering: Jaargang 10 (2016) nr. 5 pagina's 1616-1629
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 50 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland