Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 30 gevonden artikelen
 
 
  Determination of Retrogradation Degree in Starch by Mid-infrared and Raman Spectroscopy during Storage
 
 
Titel: Determination of Retrogradation Degree in Starch by Mid-infrared and Raman Spectroscopy during Storage
Auteur: Hu, Xuetao
Shi, Jiyong
Zhang, Fang
Zou, Xiaobo
Holmes, Mel
Zhang, Wen
Huang, Xiaowei
Cui, Xueping
Xue, Jin
Verschenen in: Food analytical methods
Paginering: Jaargang 10 (2017) nr. 11 pagina's 3694-3705
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 30 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland