Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 9 gevonden artikelen
 
 
  Volatile Compound and Sensory Analysis for the Characterization of an Italian White Wine from “Inzolia” Grapes
 
 
Titel: Volatile Compound and Sensory Analysis for the Characterization of an Italian White Wine from “Inzolia” Grapes
Auteur: Verzera, Antonella
Ziino, Marisa
Scacco, Antonello
Lanza, Carmela Maria
Mazzaglia, Agata
Romeo, Vincenza
Condurso, Concetta
Verschenen in: Food analytical methods
Paginering: Jaargang 1 (2008) nr. 2 pagina's 144-151
Jaar: 2008
Inhoud:
Uitgever: Springer-Verlag, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 9 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland