Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 5 gevonden artikelen
 
 
  Thermal Tasting and Difference Thresholds for Prototypical Tastes in Wine
 
 
Titel: Thermal Tasting and Difference Thresholds for Prototypical Tastes in Wine
Auteur: Pickering, Gary J.
Kvas, Rachel
Verschenen in: Chemosensory perception
Paginering: Jaargang 9 (2016) nr. 1 pagina's 37-46
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 5 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland