Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 7 gevonden artikelen
 
 
  Associations of Gray Matter Volume and Perceived Intensity of Bitter Taste: a Voxel-Based Morphometry Study
 
 
Titel: Associations of Gray Matter Volume and Perceived Intensity of Bitter Taste: a Voxel-Based Morphometry Study
Auteur: Yeung, Andy Wai Kan
Verschenen in: Chemosensory perception
Paginering: Jaargang 13 () nr. 2 pagina's 119-122
Jaar: 2019-10-17
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 7 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland