Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 7 gevonden artikelen
 
 
  Characterization and Evaluation of Changes in the Aroma-Active Components in Szechuan Pepper (Zanthoxylum bungeanum Maxim) Under Different Cooking Temperatures Using Gas Chromatography-Olfactometry
 
 
Titel: Characterization and Evaluation of Changes in the Aroma-Active Components in Szechuan Pepper (Zanthoxylum bungeanum Maxim) Under Different Cooking Temperatures Using Gas Chromatography-Olfactometry
Auteur: Li, Zhihua
Jeon, Jin
Kwon, So Young
Huang, Rui
Baek, Hyung-Hee
Verschenen in: Chemosensory perception
Paginering: Jaargang 12 (2018) nr. 1 pagina's 32-39
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 7 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland