Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 12 gevonden artikelen
 
 
  Effect of Potato Flour on the Rheological Properties of Dough and the Volatile Aroma Components of Bread
 
 
Titel: Effect of Potato Flour on the Rheological Properties of Dough and the Volatile Aroma Components of Bread
Auteur: Zeng, Fan-kui
Liu, Hong
Yu, Hui
Cheng, Jin-chun
Gao, Guo-qiang
Shang, Yan
Liu, Gang
Verschenen in: American journal of potato research
Paginering: Jaargang 96 (2018) nr. 1 pagina's 69-78
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland