Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 12 gevonden artikelen
 
 
  Effect of Thermal Processing on Potato Sensory Profile and off-Odours Detection during Storage
 
 
Titel: Effect of Thermal Processing on Potato Sensory Profile and off-Odours Detection during Storage
Auteur: Comandini, Patrizia
Blanda, Giampaolo
Caballero, Mayra Cristina Soto
Roque, María Janeth Rodríguez
Leal, Ramona Peréz
Mujica-Paz, Hugo
Fragoso, Aurora Valdez
Toschi, Tullia Gallina
Verschenen in: American journal of potato research
Paginering: Jaargang 95 (2018) nr. 6 pagina's 659-669
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland