Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 30 van 60 gevonden artikelen
 
 
  Enhanced Emulsifying and Calcium-binding Properties of Fermented Soybean Meal
 
 
Titel: Enhanced Emulsifying and Calcium-binding Properties of Fermented Soybean Meal
Auteur: Park, Sangkwon
Chang, Kyung Hoon
Cho, Seong Jun
Verschenen in: Biotechnology and bioprocess engineering
Paginering: Jaargang 24 () nr. 1 pagina's 183-190
Jaar: 2019-01-05
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society for Biotechnology and Bioengineering, Seoul
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 30 van 60 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland