Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 23 gevonden artikelen
 
 
  Enhancement of 1-deoxynojirimycin content and α-glucosidase inhibitory activity in mulberry leaf using various fermenting microorganisms isolated from Korean traditional fermented food
 
 
Titel: Enhancement of 1-deoxynojirimycin content and α-glucosidase inhibitory activity in mulberry leaf using various fermenting microorganisms isolated from Korean traditional fermented food
Auteur: Jeong, Jong Hoon
Lee, Nam Keun
Cho, Sung Ho
Jeong, Do Youn
Jeong, Yong-Seob
Verschenen in: Biotechnology and bioprocess engineering
Paginering: Jaargang 19 (2014) nr. 6 pagina's 1114-1118
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society for Biotechnology and Bioengineering, Heidelberg
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 23 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland