Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Identification of the sugars content in the production of champagne by the electrochemical impedance spectroscopy method
 
 
Titel: Identification of the sugars content in the production of champagne by the electrochemical impedance spectroscopy method
Auteur: Pershina, E. D.
Burda, V. E.
Kazdobin, K. A.
Kokhanenko, V. V.
Verschenen in: Surface engineering and applied electrochemistry
Paginering: Jaargang 49 (2013) nr. 4 pagina's 348-354
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: Springer US, Boston
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland