Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 19 van 20 gevonden artikelen
 
 
  Spoilage Bacteria Identification and Food Safety Risk Assessment of Whole Soybean Curd
 
 
Titel: Spoilage Bacteria Identification and Food Safety Risk Assessment of Whole Soybean Curd
Auteur: Wang, Chenzhi
Du, Qinling
Yao, Tianwei
Dong, Hongmin
Wu, Dingtao
Qin, Wen
Raheem, Dele
Zhang, Qing
Verschenen in: Indian journal of microbiology
Paginering: Jaargang 59 (2019) nr. 2 pagina's 250-253
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Springer India, New Delhi
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 19 van 20 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland