Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 21 gevonden artikelen
 
 
  Analysis of volatile aroma constituents of wine produced from Indian mango (Mangifera indica L.) by GC-MS
 
 
Titel: Analysis of volatile aroma constituents of wine produced from Indian mango (Mangifera indica L.) by GC-MS
Auteur: Reddy, L. V. A.
Sudheer Kumar, Y.
Reddy, O. V. S.
Verschenen in: Indian journal of microbiology
Paginering: Jaargang 50 (2009) nr. 2 pagina's 183-191
Jaar: 2009
Inhoud:
Uitgever: Springer-Verlag, India
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 21 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland