Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 13 gevonden artikelen
 
 
  Effect of malvidin-3-monoglucoside on the browning of monomeric and dimeric flavanols
 
 
Titel: Effect of malvidin-3-monoglucoside on the browning of monomeric and dimeric flavanols
Auteur: Francia-Aricha, E. M.
Rivas-Gonzalo, J. C.
Santos-Buelga, C.
Verschenen in: Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung. A, Food research and technology
Paginering: Jaargang 207 (1998) nr. 3 pagina's 223-228
Jaar: 1998
Inhoud:
Uitgever: Springer-Verlag, Berlin/Heidelberg
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 13 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland