Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 17 gevonden artikelen
 
 
  5,6-Dihydro-2,4,6-trimethyl-4H-1,3,5-dithiazine – an aroma-active compound formed in course of the Likens–Nickerson extraction
 
 
Titel: 5,6-Dihydro-2,4,6-trimethyl-4H-1,3,5-dithiazine – an aroma-active compound formed in course of the Likens–Nickerson extraction
Auteur: Siegmund, Barbara
Leitner, Erich
Mayer, Ingo
Pfannhauser, W.
Farkas˘, Pavel
Sádecká, Jana
Kovác, Milan
Verschenen in: Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung. A, Food research and technology
Paginering: Jaargang 205 (1997) nr. 1 pagina's 73-75
Jaar: 1997
Inhoud:
Uitgever: Springer-Verlag, Berlin/Heidelberg
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 17 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland