Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 11 gevonden artikelen
 
 
  Assignment of raw material and authentication of spirits by gas chromatography, hydrogen- and carbon-isotope ratio measurementsI. Analytical methods and results of a study of commercial products
 
 
Titel: Assignment of raw material and authentication of spirits by gas chromatography, hydrogen- and carbon-isotope ratio measurementsI. Analytical methods and results of a study of commercial products
Auteur: Bauer-Christoph, C.
Wachter, Helmut
Christoph, Norbert
Rßmann, Andreas
Adam, Ludwig
Verschenen in: Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung. A, Food research and technology
Paginering: Jaargang 204 (1997) nr. 6 pagina's 445-452
Jaar: 1997
Inhoud:
Uitgever: Springer-Verlag, Berlin/Heidelberg
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 11 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland