Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 15 gevonden artikelen
 
 
  The effect of washing water parameters (pH, hardness and sodium pyrophosphate content) on the water-holding capacity and gelation characteristics of sardine (Sardina pilchardus) mince
 
 
Titel: The effect of washing water parameters (pH, hardness and sodium pyrophosphate content) on the water-holding capacity and gelation characteristics of sardine (Sardina pilchardus) mince
Auteur: Go´mez-Guille´n, C.
Mendes, Roge´rio
Montero, P.
Verschenen in: Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung. A, Food research and technology
Paginering: Jaargang 204 (1997) nr. 1 pagina's 13-20
Jaar: 1997
Inhoud:
Uitgever: Springer-Verlag, Berlin/Heidelberg
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland