Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 33 van 49 gevonden artikelen
 
 
  Oxidative and sensory changes during bulk and retail storage of hot-filled turkey casserole
 
 
Titel: Oxidative and sensory changes during bulk and retail storage of hot-filled turkey casserole
Auteur: Juncher, D.
Hansen, Tina B.
Eriksen, Helle
Skovgaard, Ib. M.
Knøchel, Susanne
Bertelsen, Grete
Verschenen in: Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung. A, Food research and technology
Paginering: Jaargang 206 (1998) nr. 6 pagina's 378-381
Jaar: 1998
Inhoud:
Uitgever: Springer-Verlag, Berlin/Heidelberg
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 33 van 49 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland