Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 78 gevonden artikelen
 
 
  Bound sulphadimidine residues in raw fermented sausage: release under acidic conditions and bioavailability in rats
 
 
Titel: Bound sulphadimidine residues in raw fermented sausage: release under acidic conditions and bioavailability in rats
Auteur: Smit, L. A.
Haagsma, N.
Ruiter, A.
Verschenen in: Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung. A, Food research and technology
Paginering: Jaargang 208 (1999) nr. 3 pagina's 183-188
Jaar: 1999
Inhoud:
Uitgever: Springer-Verlag, Berlin/Heidelberg
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 78 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland