Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 6 gevonden artikelen
 
 
  Effect of microwave heating on the near infrared spectra and on the prediction accuracy of chemical parameters in red grape homogenates
 
 
Titel: Effect of microwave heating on the near infrared spectra and on the prediction accuracy of chemical parameters in red grape homogenates
Auteur: Cozzolino, D.
Cynkar, W. U.
Dambergs, R. G.
Verschenen in: Sensing and instrumentation for food quality and safety
Paginering: Jaargang 5 (2011) nr. 3-4 pagina's 97-103
Jaar: 2011
Inhoud:
Uitgever: Springer-Verlag, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 6 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland