Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 41 gevonden artikelen
 
 
  Beyond Conventional Meat Preservation: Saddling the Control of Bacteriocin and Lactic Acid Bacteria for Clean Label and Functional Meat Products
 
 
Titel: Beyond Conventional Meat Preservation: Saddling the Control of Bacteriocin and Lactic Acid Bacteria for Clean Label and Functional Meat Products
Auteur: Smaoui, Slim
Echegaray, Noemí
Kumar, Manoj
Chaari, Moufida
D’Amore, Teresa
Shariati, Mohammad Ali
Rebezov, Maksim
Lorenzo, Jose Manuel
Verschenen in: Applied biochemistry and biotechnology. Part A, Enzyme Engineering and Biotechnology
Paginering: Jaargang 196 () nr. 6 pagina's 3604-3635
Jaar: 2023-08-24
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 41 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland