Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Improved Production of Poly-γ-Glutamic Acid by Bacillus subtilis D7 Isolated from Doenjang, a Korean Traditional Fermented Food, and Its Antioxidant Activity
 
 
Titel: Improved Production of Poly-γ-Glutamic Acid by Bacillus subtilis D7 Isolated from Doenjang, a Korean Traditional Fermented Food, and Its Antioxidant Activity
Auteur: Lee, Na-Ri
Lee, Sang-Mee
Cho, Kwang-Sik
Jeong, Seong-Yun
Hwang, Dae-Youn
Kim, Dong-Seob
Hong, Chang-Oh
Son, Hong-Joo
Verschenen in: Applied biochemistry and biotechnology. Part A, Enzyme Engineering and Biotechnology
Paginering: Jaargang 173 (2014) nr. 4 pagina's 918-932
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Springer US, Boston
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland