Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 14 gevonden artikelen
 
 
  Enzymatic hydrolysis of defatted mackerel protein with low bitter taste
 
 
Titel: Enzymatic hydrolysis of defatted mackerel protein with low bitter taste
Auteur: Hou, Hu
Li, Bafang
Zhao, Xue
Verschenen in: Journal of Ocean University of China
Paginering: Jaargang 10 (2011) nr. 1 pagina's 85-92
Jaar: 2011
Inhoud:
Uitgever: SP Science Press, Heidelberg
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 14 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland