Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 12 gevonden artikelen
 
 
  Effects of High Temperatures and Duration of Heating on Olive Oil Properties for Food Use and Biodiesel Production
 
 
Titel: Effects of High Temperatures and Duration of Heating on Olive Oil Properties for Food Use and Biodiesel Production
Auteur: Giuffrè, A. M.
Zappia, C.
Capocasale, M.
Verschenen in: journal of the American Oil Chemists' Society
Paginering: Jaargang 94 (2017) nr. 6 pagina's 819-830
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Springer Berlin Heidelberg, Berlin/Heidelberg
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland