Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Soy Protein–Gum Karaya Conjugate: Emulsifying Activity and Rheological Behavior in Aqueous System and Oil in Water Emulsion
 
 
Titel: Soy Protein–Gum Karaya Conjugate: Emulsifying Activity and Rheological Behavior in Aqueous System and Oil in Water Emulsion
Auteur: Shekarforoush, Elhamalsadat
Mirhosseini, Hamed
Sarker, Md Zaidul Islam
Kostadinović, Sanja
Ghazali, Hasanah Mohd
Muhamad, Kharidah
Samaram, Shadi
Verschenen in: journal of the American Oil Chemists' Society
Paginering: Jaargang 93 (2015) nr. 1 pagina's 1-10
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Springer Berlin Heidelberg, Berlin/Heidelberg
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland