Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 16 gevonden artikelen
 
 
  Influence of Soy Protein Isolate Prepared by Phosphate-Assisted Hydrothermal Cooking on the Gelation of Myofibrillar Protein
 
 
Titel: Influence of Soy Protein Isolate Prepared by Phosphate-Assisted Hydrothermal Cooking on the Gelation of Myofibrillar Protein
Auteur: Guo, Jian
Hu, Lei
Yang, Xiao-Quan
Yu, Shu-Juan
Liu, Yong-Chuang
Jin, Yu-Cong
Verschenen in: journal of the American Oil Chemists' Society
Paginering: Jaargang 92 (2015) nr. 4 pagina's 523-531
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Springer Berlin Heidelberg, Berlin/Heidelberg
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 16 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland