Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 18 gevonden artikelen
 
 
  The Effect of Capacity, Rotational Speed and Storage on Crystallization and Rheological Properties of Puff Pastry Butter
 
 
Titel: The Effect of Capacity, Rotational Speed and Storage on Crystallization and Rheological Properties of Puff Pastry Butter
Auteur: Rønholt, S.
Kirkensgaard, J. J. K.
Høyer, K. F.
Mortensen, K.
Knudsen, J. C.
Verschenen in: journal of the American Oil Chemists' Society
Paginering: Jaargang 91 (2013) nr. 1 pagina's 29-38
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: Springer Berlin Heidelberg, Berlin/Heidelberg
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 18 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland