Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 13 gevonden artikelen
 
 
  Increased In Vitro and In Vivo Digestibility of Soy Proteins by Chemical Modification of Disulfide Bonds
 
 
Titel: Increased In Vitro and In Vivo Digestibility of Soy Proteins by Chemical Modification of Disulfide Bonds
Auteur: Wang, H.
Faris, R. J.
Wang, Tong
Spurlock, M. E.
Gabler, N.
Verschenen in: The journal of the American Oil Chemists' Society
Paginering: Jaargang 86 (2009) nr. 11 pagina's 1093-1099
Jaar: 2009
Inhoud:
Uitgever: Springer-Verlag, Berlin/Heidelberg
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 13 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland