Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 14 gevonden artikelen
 
 
  Physical Properties of trans-Free Bakery Shortening Produced by Lipase-Catalyzed Interesterification
 
 
Titel: Physical Properties of trans-Free Bakery Shortening Produced by Lipase-Catalyzed Interesterification
Auteur: Lee, Jeung Hee
Akoh, Casimir C.
Lee, Ki-Teak
Verschenen in: The journal of the American Oil Chemists' Society
Paginering: Jaargang 85 (2007) nr. 1 pagina's 1-11
Jaar: 2007
Inhoud:
Uitgever: Springer-Verlag, Berlin/Heidelberg
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 14 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland