Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 12 gevonden artikelen
 
 
  Evaluation of vitamin E by HPLC in a variety of olive-based foodstuffs
 
 
Titel: Evaluation of vitamin E by HPLC in a variety of olive-based foodstuffs
Auteur: López, Antonio
Montaño, Alfredo
Garrido, Antonio
Verschenen in: The journal of the American Oil Chemists' Society
Paginering: Jaargang 82 (2005) nr. 2 pagina's 129-133
Jaar: 2005
Inhoud:
Uitgever: Springer-Verlag, Berlin/Heidelberg
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland