Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 18 van 18 gevonden artikelen
 
 
  Rheometry and polymorphism of cocoa butter during crystallization under static and stirring conditions
 
 
Titel: Rheometry and polymorphism of cocoa butter during crystallization under static and stirring conditions
Auteur: Toro-Vazquez, Jorge F.
Pérez-Martínez, David
Dibildox-Alvarado, Elena
Charó-Alonso, Miriam
Reyes-Hernández, Jaime
Verschenen in: The journal of the American Oil Chemists' Society
Paginering: Jaargang 81 (2004) nr. 2 pagina's 195-202
Jaar: 2004
Inhoud:
Uitgever: Springer-Verlag, Berlin/Heidelberg
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 18 van 18 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland