Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 18 gevonden artikelen
 
 
  Thermal behavior of fat droplets as related to adsorbed milk proteins in complex food emulsions. A DSC study
 
 
Titel: Thermal behavior of fat droplets as related to adsorbed milk proteins in complex food emulsions. A DSC study
Auteur: Relkin, Perla
Ait-Taleb, Amel
Sourdet, Stéphanie
Fosseux, Pierre-Yves
Verschenen in: The journal of the American Oil Chemists' Society
Paginering: Jaargang 80 (2003) nr. 8 pagina's 741-746
Jaar: 2003
Inhoud:
Uitgever: Springer-Verlag, Berlin/Heidelberg
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 18 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland