Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 17 van 18 gevonden artikelen
 
 
  Use of rosemary extract in preventing oxidation during deep-fat frying of potato chips
 
 
Titel: Use of rosemary extract in preventing oxidation during deep-fat frying of potato chips
Auteur: Lalas, Stavros
Dourtoglou, Vassilis
Verschenen in: The journal of the American Oil Chemists' Society
Paginering: Jaargang 80 (2003) nr. 6 pagina's 579-583
Jaar: 2003
Inhoud:
Uitgever: Springer-Verlag, Berlin/Heidelberg
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 17 van 18 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland