Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 18 gevonden artikelen
 
 
  Oxidation, flavor, and texture of walnuts reduced in fat content by supercritical carbon dioxide
 
 
Titel: Oxidation, flavor, and texture of walnuts reduced in fat content by supercritical carbon dioxide
Auteur: Crowe, Tammy D.
White, Pamela J.
Verschenen in: The journal of the American Oil Chemists' Society
Paginering: Jaargang 80 (2003) nr. 6 pagina's 569-574
Jaar: 2003
Inhoud:
Uitgever: Springer-Verlag, Berlin/Heidelberg
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 18 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland