Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 18 gevonden artikelen
 
 
  A comparative study of dairy whipping cream and palm oil-based whipping cream in terms of FA composition and foam stability
 
 
Titel: A comparative study of dairy whipping cream and palm oil-based whipping cream in terms of FA composition and foam stability
Auteur: Shamsi, K.
Che Man, Y. B.
Yusoff, M. S. A.
Jinap, S.
Verschenen in: The journal of the American Oil Chemists' Society
Paginering: Jaargang 79 (2002) nr. 6 pagina's 583-588
Jaar: 2002
Inhoud:
Uitgever: Springer-Verlag, Berlin/Heidelberg
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 18 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland