Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 17 gevonden artikelen
 
 
  Effect of roasting temperature and time on the chemical composition of rice germ oil
 
 
Titel: Effect of roasting temperature and time on the chemical composition of rice germ oil
Auteur: Kim, In-Hwan
Kim, Chul-Jin
You, Jeung-Mi
Lee, Kwang-Won
Kim, Chong-Tai
Chung, Soo-Hyun
Tae, Beom-Seok
Verschenen in: The journal of the American Oil Chemists' Society
Paginering: Jaargang 79 (2002) nr. 5 pagina's 413-418
Jaar: 2002
Inhoud:
Uitgever: Springer-Verlag, Berlin/Heidelberg
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 17 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland