Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 19 gevonden artikelen
 
 
  Modifications of butter stearin by blending and interesterification for better utilization in edible fat products
 
 
Titel: Modifications of butter stearin by blending and interesterification for better utilization in edible fat products
Auteur: Pal, P. K.
Bhattacharyya, D. K.
Ghosh, S.
Verschenen in: The journal of the American Oil Chemists' Society
Paginering: Jaargang 78 (2001) nr. 1 pagina's 31-36
Jaar: 2001
Inhoud:
Uitgever: Springer-Verlag, Berlin/Heidelberg
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 19 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland