Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 73 gevonden artikelen
 
 
  A comparison of physical and chemical properties of milk fat fractions obtained by two processing technologies
 
 
Titel: A comparison of physical and chemical properties of milk fat fractions obtained by two processing technologies
Auteur: Bhaskar, A. R.
Rizvi, S. S. H.
Bertoli, C.
Fay, L. B.
Hug, B.
Verschenen in: The journal of the American Oil Chemists' Society
Paginering: Jaargang 75 (1998) nr. 10 pagina's 1249-1264
Jaar: 1998
Inhoud:
Uitgever: Springer-Verlag, Berlin/Heidelberg
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 73 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland