Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 23 van 44 gevonden artikelen
 
 
  Microwave roasting and phospholipids in soybeans (Glycine max. L.) at different moisture contents
 
 
Titel: Microwave roasting and phospholipids in soybeans (Glycine max. L.) at different moisture contents
Auteur: Yoshida, Hiromi
Takagi, Sachiko
Kajimoto, Goro
Yamaguchi, Maki
Verschenen in: journal of the American Oil Chemists' Society
Paginering: Jaargang 74 () nr. 2 pagina's xx
Jaar: 1997-05-28
Inhoud:
Uitgever: Springer-Verlag, Berlin/Heidelberg
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 23 van 44 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland