Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 13 gevonden artikelen
 
 
  Effects of enzymes and hydrocolloids on physical, sensory, and shelf-life properties of wheat bread
 
 
Titel: Effects of enzymes and hydrocolloids on physical, sensory, and shelf-life properties of wheat bread
Auteur: Mikuš, Ľubomír
Kováčová, Mária
Dodok, Ladislav
Medveďová, Alžbeta
Mikušová, Lucia
Šturdík, Ernest
Verschenen in: Chemical papers
Paginering: Jaargang 67 (2012) nr. 3 pagina's 292-299
Jaar: 2012
Inhoud:
Uitgever: SP Versita, Heidelberg
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 13 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland