Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 23 gevonden artikelen
 
 
  High pressure treatment of Swiss cheese slurries (I): Inactivation of selected microorganisms after treatment and during accelerated ripening
 
 
Titel: High pressure treatment of Swiss cheese slurries (I): Inactivation of selected microorganisms after treatment and during accelerated ripening
Auteur: Yu-ting, Ding
Wei-guo, Sang
Jin, Z.
Harper, W. J.
Verschenen in: Journal of Zhejiang University. Science A, Applied Physics and Engineering
Paginering: Jaargang 2 (2001) nr. 2 pagina's 204-208
Jaar: 2001
Inhoud:
Uitgever: Zhejiang University Press, Hangzhou
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 23 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland